Patria

ALIANȚA PENTRU PATRIE are convingerea că există cu adevărat o nevoie vitală de a ne construi propriul destin național și de a ne desprinde definitiv şi irevocabil de actualele mentalități politice.

Familia

Protecţia familiei și a vieţii omului reprezintă raţiunea fundamentală prin care rolul statului trebuie reconsiderat.

Traditii si obiceiuri

Afirmarea onestă a conceptului de românism și românitate, atât în spațiul de existență al națiunii române, ca întreg, cât și în dialogul universal cu celelalte popoare.

Recuperare economica

Recuperarea economică a României, în condiții de sănătate fizică și socială a cetățenilor, care să împiedice degradarea biologică a populației, scăderea indicelui valoric de viață si exodul populației.

𝐅𝐫𝐚𝐭̦𝐢 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢,

Astăzi, mă adresez vouă în calitate de Președinte Interimar al Partidului Alianța Pentru Patrie, Organizația Județeană Brașov, și vreau să vă vorbesc despre una dintre cele mai importante valori ale națiunii noastre - Suveranitatea.

Noi, cei din A.P.P., credem cu tărie că suveranitatea este un element esențial al democrației și al existenței naționale. Suveranitatea înseamnă capacitatea de a ne lua propriile decizii și de a ne controla propriul destin. Acest lucru nu este posibil dacă suntem subjugați intereselor altor state sau organizații internaționale.

Din păcate, în ultimii 33 de ani, am fost martorii unei creșteri a influenței străine asupra politicii și economiilor noastre. Mulți dintre liderii noștri politici s-au dovedit a fi slabi și nu au putut apăra interesele naționale. Am asistat la creșterea corupției și a injustiției în societatea noastră, deoarece guvernele noastre nu au slujit interesele cetățenilor, ci doar pe cele ale marilor corporații și ale altor state.

Noi, cei din Alianța Pentru Patrie, credem că este timpul să punem capăt acestei situații și să restabilim suveranitatea națională. Vrem să ne asigurăm că cetățenii noștri au controlul asupra propriilor vieți și că politicienii, aleși și plătiți de la bugetul de stat, lucrează pentru ei, nu împotriva lor.

În ceea ce privește economia noastră, suntem hotărâți să încurajăm afacerile mici și mijlocii și să protejăm producția națională. Vrem să promovăm investițiile în țara noastră și să ne asigurăm că resursele naturale și economice sunt folosite în interesul nostru, nu în interesul altor state.

În ceea ce privește politica noastră externă, suntem de acord că trebuie să ne protejăm interesele naționale și să nu permitem ca alte state să-și impună propriile interese asupra noastră. Vrem să fim un partener constructiv în relațiile internaționale, dar nu vom tolera nici un fel de amenințare la adresa suveranității noastre.

Frați români, Alianța Pentru Patrie este aici pentru a lupta pentru suveranitatea națională și pentru a ne asigura că viitorul nostru este în mâinile noastre. Vă invităm să vă alăturați nouă în această luptă și să ne ajutați să reconstruim o țară mai puternică, mai prosperă și mai independentă!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Iulian Rusu

Vineri, 14 Aprilie 2023 09:05

Vineri, 14 Aprilie 2023 09:01

Vineri, 31 Martie 2023 08:36

𝐅𝐫𝐚𝐭̦𝐢 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢, Astăzi, mă adresez vouă în calitate de Președinte Interimar al Partidului Alianța Pentru Patrie, Organizația Județeană Brașov, și vreau să vă vorbesc despre una dintre cele mai...

Vineri, 31 Martie 2023 08:34

Deși plătim delegații pentru miniștrii, in vederea negocierii anumitor foloase venite dinspre UE, ele sunt aparent doar niște excursii pe bani publici! Mă refer aici la ultima negociere a...

Joi, 15 Decembrie 2022 08:40

Joi, 15 Decembrie 2022 08:39

Luni, 05 Decembrie 2022 16:51

Luni, 28 Noiembrie 2022 13:26

Luni, 14 Noiembrie 2022 18:40

Vineri, 04 Noiembrie 2022 12:45