Patria

ALIANȚA PENTRU PATRIE are convingerea că există cu adevărat o nevoie vitală de a ne construi propriul destin național și de a ne desprinde definitiv şi irevocabil de actualele mentalități politice.

Familia

Protecţia familiei și a vieţii omului reprezintă raţiunea fundamentală prin care rolul statului trebuie reconsiderat.

Traditii si obiceiuri

Afirmarea onestă a conceptului de românism și românitate, atât în spațiul de existență al națiunii române, ca întreg, cât și în dialogul universal cu celelalte popoare.

Recuperare economica

Recuperarea economică a României, în condiții de sănătate fizică și socială a cetățenilor, care să împiedice degradarea biologică a populației, scăderea indicelui valoric de viață si exodul populației.

Deși plătim delegații pentru miniștrii, in vederea negocierii anumitor foloase venite dinspre UE, ele sunt aparent doar niște excursii pe bani publici! Mă refer aici la ultima negociere a ministrului Daea la Bruxelles! Acolo ar fi trebuit să obțină suma necesară pentru acordarea despăgubirilor atât de necesare fermierilor români afectați de afluxul pe piață a cerealelor ce vin din Ucraina, dar a reușit "performanța" de a se întoarce cu o sumă derizorie de 10 milioane de euro (din totalul de 50,3 mii alocați de UE), mai puțin decât vecinii noștri din Bulgaria(care au obținut 16,75 mil euro, deși suprafața agricolă a României este mult mai mare decât a Bulgariei) și mult mai puțin decât Polonia căreia i-a fost alocat bugetul de 29,5 mil euro. Soluția eșecului survenit în urma excursiei pe bani publici a lui Daea nu a întârziat să apară, ea constând în alocarea diferenței necesare din fondurile guvernamentale. Asta înseamnă practic că noi, românii, trebuie să plătim din propriul buzunar incompetența unui alt turist, de data aceasta așezat pe scaunul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.
Incapacitatea de a negocia în folosul propriei țări, incompetenta și nepăsarea au atins cote alarmante!
Români, trebuie să oprim procesul de distrugere sistematică a țării noastre!

Narcis Bobic,
Prim-vicepreședinte Alianța Pentru Patrie
Președinte Alianța Pentru Patrie Timiș

Vineri, 14 Aprilie 2023 09:05

Vineri, 14 Aprilie 2023 09:01

Vineri, 31 Martie 2023 08:36

????̦? ????̂??, Astăzi, mă adresez vouă în calitate de Președinte Interimar al Partidului Alianța Pentru Patrie, Organizația Județeană Brașov, și vreau să vă vorbesc despre una dintre cele mai...

Vineri, 31 Martie 2023 08:34

Deși plătim delegații pentru miniștrii, in vederea negocierii anumitor foloase venite dinspre UE, ele sunt aparent doar niște excursii pe bani publici! Mă refer aici la ultima negociere a...

Joi, 15 Decembrie 2022 08:40

Joi, 15 Decembrie 2022 08:39

Luni, 05 Decembrie 2022 16:51

Luni, 28 Noiembrie 2022 13:26

Luni, 14 Noiembrie 2022 18:40

Vineri, 04 Noiembrie 2022 12:45